20090422_011_logobanner_3a_2000px475.png

20180512 112259a KDHaasBezoek aan de molen(-zolders en -stelling) is momenteel niet mogelijk.

De molenwinkel is elke vrijdagmiddag en zaterdagmiddag open van 13:00 tot 16:00 uur.
Uiteraard geheel volgens de richtlijnen van de overheid.

Wij stellen het bijzonder op prijs als u zoveel mogelijk vooraf uw bestelling wilt doorgeven.

 

Daartoe vindt u een bestelformulier hiernaast op deze pagina. (Eerst downloaden op uw eigen computer, invullen en daarna verzenden als bijlage van uw mail.)   Hierop staan al onze standaard brood- en meelproducten.  Zelf kunt u dit aanvullen met luxe brood, cake-, koek- en taartproducten, alsmede losse ingrediënten zoals bij voorbeeld gist.  
Deze staan op onze prijslijst die u eveneens hiernaast op de pagina aantreft.

Natuurlijk is het mogelijk om bij uw bezoek aan de winkel nog aanvullende producten te kopen!   
Als het bestelformulier woensdag vóór 20.00 uur bij ons binnen is dan kunnen onze vrijwilligers uw bestelling donderdag rustig vooraf klaar maken.  Voordeel daarvan is dat u niet mis grijpt en niemand (buiten) lang hoeft te wachten.  Dit versnelt de doorloop in onze winkel, waar wij gezien de kleine ruimte maar 2 klanten tegelijk kunnen ontvangen. 

Het mailadres voor de bestellingen is:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Betalingen bij voorkeur contactloos met pinpas. 

Voor uw gezondheid en die van onze vrijwilligers, verzoeken wij u vriendelijk om de geldende maatregelen van de regering in acht te nemen, gepaste afstand te houden en aanwijzingen van onze vrijwilligers op te volgen

Graag verwelkomen wij u in onze molenwinkel! 

Blijf gezond!